ЧОМУ МАТУСЯ...


Ласкаво просимо у світ типової матусі!..
Так хочеться все встигати, хочеться, щоб діти були задоволені, а чоловік приділяв увагу. Але це залишається тільки в уяві, бо в реальності все летить шкереберть... Діти сваряться, чоловік залипає в Інтернеті або в постійних екзотичних відрядженнях, вона ж досі не вивчила французьку, не стала елегантною леді та не злетіла кар’єрними сходами. Не такою вона себе уявляла напередодні 40-річчя. Ех… 
Як же їй хочеться втекти від усього цього, щоб бодай трохи перепочити… а допомагати готовий лише вірний і благородний тер'єр. 
Намагаючись зберегти внутрішню рівновагу і не повбивати найдорожчих людей: чоловіка, сина, доньку, самозакохану сестру, несамовиту матусю, татуся-донжуана, а ще усіх, хто потрапляє під гарячу руку, Еллен записує у щоденник усі родинні історії. Її щоденник наповнений кумедними ситуаціями та ремарками, які здадуться вельми знайомими багатьом матусям. Вона сміється і жартує, бо тільки так може тримати під контролем буремне сімейне життя, в якому не буває все ідеально... 


Щоправда, це не завжди допомагає... Незламна матуся з неперевершеним почуттям гумору іноді укріплює бойовий дух міцним слівцем і не менш міцними напоями. Не закликаємо брати її за приклад, але читати обов’язково, адже сміятися корисно для здоров’я!!!
Серія «Щоденник виснаженої мами» від британської письменниці Джилл Сімс — це три книжки про невгамовну матусю, яка знаходить собі пригоди там, де їх не мало би бути. А якщо мама не може впоратися сама, на допомогу приходять вигадливі діти або ж саркастично налаштований чоловік. Тільки завдяки невиліковному оптимізму, матусі вдається зберегти внутрішню рівновагу... Чи не вдається? Уся правда про сімейне життя у трилогії «Чому матуся хоче напитися», «Чому матуся часто матіркує» і «Чому матусю все дістало».
Це не просто неперевершене веселе чтиво. Це, на додачу, хороший привід для будь-якої мами позбутися комплексу «мами-нездари». Романи Джилл Сімс в легкій невимушеній гумористичній формі дозволяють осягнути прості істини — життя не буває ідеальним, але насолоджуватися ним треба щомиті, навіть коли здається, що усе летить шкереберть.

Українською книга видана за часткової інституційної підтримки «Українського інституту книги».


«Хоча би хто-небудь вміє працювати вдома, чи це виключно мій трабл? Здебільшого я просто витріщаюся у монітор і переглядаю вебсайт Daily Mail, щоб дізнатися, хто «вийшов між люди» (сходив до магазину),
хто «похизувався своїми формами» (так само сходив до магазину,
але в трохи тіснішому топі, ніж ті, хто просто «вийшов між люди»),
а хто «почухав язика об ребра» свого інтернет-товариша,
підживлюючи давню «ворожнечу» (написав щось туманне і претензійне в Твітері і видалив пост за годину, коли Daily Mail його зауважила).
Я також багато граю у пасьянс, а потім о 14:45,
саме перед тим, як іти забирати дітей, хапаюся розсилати електронні листи».


Коментарі