Світ наповнений коханням


Це свято можна відзначати, ретельно готуючись до цього дня, а можна зневажати чи взагалі не пам’ятати про нього, переконуючи всіх, що любити ми маємо щодня. Ніхто ж і не заперечує. …Але хіба наші рідні, кохані, хіба ми самі не заслуговуємо на щире свято серед метушливих буднів? Це ж так просто – перетворити холодний лютневий день на один з найтепліших! 
...До речі, про яку книгу згадаєте Ви, коли хтось запитає про улюблену любовну історію?..
Можливо це буде щемний «Лист незнайомки» Стефана Цвейга чи мудрі «Дари волхвів» О. Генрі, трагічна повість Михайла Коцюбинського «Тіні забутих предків» чи романтична, схожа на легенду, повість Ольги Кобилянської «У неділю рано зілля копала»«Розвіяні вітром» Маргарет Мітчел чи «Тріумфальна арка» Еріха Марії Ремарка...  Цей перелік можна продовжувати й продовжувати, доповнюючи його зворушливими історіями кохання... В пам'яті виринають рядки з улюблених творів...
А ще 14 лютого – особливий день для всіх книголюбів, адже саме цього дня у багатьох країнах світу відзначають Міжнародний день дарування книжок. Свято, що об’єднує всіх, хто любить читати і дарувати книжки, започаткувала у 2012 році американка Еммі Бродмур – мати трьох дітей, бібліотекарка, а також засновниця сайту про дитячу літературу. 

Отже, запрошуємо всіх поціновувачів книги до міських книгозбірень – подаруйте собі приємні хвилини читання!!!

Коментарі